Özel ve Grup Çalışma Odaları

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ BİREYSEL VE GURUP ÇALIŞMA ODALARI KULLANIM ESASLARI

• Çalışma Odalarını kullanmak için Esogü Öğrencisi veya Esogü Personeli olmak zorunludur.
  • Çalışma Odaları “2 Saatlik” süreyle kullandırılır. Süre uzatmak istendiğinde bekleyen yoksa görevli personel tarafından uzatma verilebilir.
  • Çalışma Odalarının anahtarını kişiler kurumsal kimlik karşılığında görevliden teslim alır ve kullanım sonrası yine teslim edilir.
  • Grup Çalışma Odalarında çalışacak grup üyelerinin tamamının görevliye kimlik teslim etmesi zorunludur.
  • Grup Çalışma Odalarında çalışacak grup üyelerinden herhangi biri aynı odayı bir sonraki iki saat için uzatma talep edemez, odaların dışında bulunan kütüphane kullanıcılarını rahatsız edecek biçimde sesli çalışma yapamaz.
  • Çalışma Odalarında su haricinde içecek ve yiyecek bulundurulamaz.
  • Çalışma Odalarında cep telefonu ile konuşmak ve açıktan müzik dinlemek yasaktır.
  • Çalışma Odalarının kullanımı sırasında kapılar kilitlenemez, odalara ilave sandalye konamaz, mevcut olanlar dışarı çıkarılamaz.
  • Çalışma Odalarının terkedilmesi ya da ihtiyaç halinde geçici olarak dışarıya çıkılması durumlarında, görevli personele haber verilmeden odalar kilitlenip terkedilemez; terkedilmesi halinde şahsi eşyalar görevliler tarafından odadan çıkartılarak oda kullanım hakları iptal edilir.
  • Kullanım sonrası Çalışma Odaları teslim alındığı gibi bırakılmalıdır, eşya ve ekipmanlar özenli ve temiz kullanılmalıdır.
  • Çalışma Odaları ders çalışma dışında başka bir amaçla kesinlikle kullanılmamalıdır.
  • Kullanıcılar Çalışma Odalarının kullanımı sırasında şahsi eşyalarını korumakla yükümlüdürler, meydana gelecek çalınma ve kaybolma vb. gibi olaylardan Kütüphanemiz ve Daire Başkanlığımız sorumlu değildir
  • Çalışma Odalarının kullanıcıları, mesai bitimine 15 dk. kala odaları boşaltmak zorundadır.
  • Yukarıda belirtilen “Bireysel veya Grup Çalışma Odaları Kullanım Esasları”na uyulmaması durumunda; kullanıcıların Çalışma Odaları kullanma hakları iptal edilir. Gerekli görülmesi halinde kurallara uymayanlara Çalışma Odaları tekrar tahsis edilmez.

Özel ve Grup Çalışma Odaları Tablosu

BAYAN MESCİD